Een visum China: snel geregeld!

Een visum China: snel geregeld! Wanneer u uw aanvraag bij Embassy Services indient kunt u ervan uitgaan dat uw aanvraag professioneel wordt behandeld. China is een populaire bestemming voor zowel toeristische als zakelijke bezoeken. Nederlandse paspoorthouders dienen altijd een visum aan te vragen voorafgaand het bezoek aan China. Het is niet mogelijk om het visum bij aankomst aan te vragen.

Verwerkingstijd

De verwerkingstijd voor de visumaanvraag is vier werkdagen. Heeft u minder tijd? Geen nood, tegenwoordig is het mogelijk om het visum in twee werkdagen te verkrijgen. Hiervoor selecteert u de spoed procedure.

Aanvullende documenten

De regels voor de visumaanvragen van China veranderen continue en wijzigingen in de procedure zijn vaak direct van kracht. Wij adviseren daarom om aanvragen zo spoedig mogelijk in te dienen. Het aantonen van uw reishistorie door middel van stempels in het huidige of oude paspoort is niet meer nodig. Heeft u stempels van Turkije, Pakistan of Azerbeidzjan in uw paspoort? Uw werkgever dient dan een formele brief op te stellen gericht aan de ambassade met daarin de reden van uw bezoek aan een van die landen. Wanneer uw roots in een van die landen ligt kan de ambassade tevens om aanvullende documenten vragen. Welke documenten dat zijn is van te voren lastig in te schatten. Wij hanteren echter korte lijnen en informeren u altijd direct indien dit van toepassing is.

Uw aanvraag

Embassy Services regelt uw visum snel en op professionele wijze. Wij denken altijd met u mee en bieden diverse aanvullende diensten aan zoals een eigen koeriersservice en pasfotoservice. De aanvullende opties kunt u direct al tijdens het aanmelden van uw opdracht doorgeven. Uw aanvraag start hier.