Professionele partner legalisaties en visa

Ambassade Diensten/Embassy Services is in de afgelopen 30 jaar als een erkend dienstverlener actief in de advisering en afhandeling rondom legalisaties en visa. Wij zijn op dit gebied uitgegroeid tot de grootste, onafhankelijke specialist voor grote internationale organisaties, expediteurs, midden en kleinbedrijven (MKB), non-profit en hulporganisaties, notarissen en advocaten, reisbureaus en touroperators, ambassades en consulaten.

Wij nemen graag uw zorgen uit handen:

  • U hoeft geen kostbare tijd meer te investeren in het reizen van en naar de verschillende ambassades en consulaten
  • U hoeft niet zelf in de rij bij de ambassades te staan
  • U bespaart uzelf een tweede reis om de gelegaliseerde documenten en/of uw paspoort met visum op te halen
  • U hoeft zich ook niet te verdiepen in de details van de steeds wisselende procedures per land

Dat alles doen wij!

Wij opereren landelijk vanuit onze kantoren in Den Haag en Schiphol. Ons team bestaat uit circa 22 professionals. Onze professionals beschikken over alle daarvoor benodigde kennis en ervaring op het gebied van legalisatie- en visa procedures.

We werken veilig aangezien uw paspoorten en documenten nooit in handen van derden komen, anders dan de officiële instanties waar de documenten worden gelegaliseerd en/of uw visa worden aangevraagd. Onze dagelijkse en goede contacten met alle instanties en ambassades staan garant voor onze geavanceerde diensten. Doordat wij de diplomatieke post voor de ambassades verzorgen, hebben wij een unieke samenwerking kunnen opbouwen waarbij het afhandelen van legalisaties en aanvragen van visa snel, betrouwbaar en risicoloos wordt gedaan.

Oog voor een beter milieu

Ambassade Diensten/Embassy Services levert op verschillende manieren een bijdrage aan het milieu:

  • Onze koeriersdienst rijdt in auto’s met laag brandstofverbruik
  • Door de centrale ligging van ons kantoor bezoeken we veel ambassades lopend of op de fiets
  • Wij versturen onze facturen bij voorkeur per e-mail (e-billing)

Erkend leerbedrijf

Per oktober 2016 is Embassy Services een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat Embassy Services op grond van het reglement van samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (S-BB) bevoegd is om de beroepspraktijkvorming te verzorgen. We begeleiden studenten binnen onze organisatie.