De belangrijkste redenen waarom zakenmensen en particulieren kiezen voor Ambassade Diensten/Embassy Services zijn het gemak, onze snelheid van werken en onze betrouwbaarheid. Bovendien gaan we op een uiterst zorgvuldige en dus veilige wijze om met de te legaliseren documenten en/of paspoorten die van het juiste visum moeten worden voorzien. Om de service aan onze klanten verder te optimaliseren, doet Ambassade Diensten/Embassy Services meer dan legalisaties en het verzorgen van uw visa. Onze overige diensten zijn:

Eigen koeriersdienst

Wij hebben een eigen team van “Embassy koeriers” die dagelijks opdrachten bij onze relaties ophalen en retourneren. Elke werkdag bezoeken wij de ambassades en instanties in Brussel, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam en bieden hierdoor de snelste verwerkingstijd voor het aanvragen van een visum in de markt.

Ophaalservice

Wij halen uw losse documenten op met onze eigen koeriersdienst op gewenste datum, tijd en plaats en leveren deze documenten af op gewenste locatie. Wij halen tevens documenten op in Brussel en leveren deze af in Nederland. Voor een spoed aanvraag, kunt u onderstaand formulier invullen en hierna contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 070 346 49 00.  LET OP: Mochten de documenten een onderdeel van een visum of legalisatie aanvraag zijn, dan kunt u deze ophaalservice tijdens de aanvraag zelf aanvinken. Voor de ophaalservice voor de regio Haaglanden geldt een tarief vanaf € 25,00. We rekenen een toeslag voor buiten de regio Haaglanden op basis van een kilometervergoeding.

Online ordersysteem

Wij beschikken over een “online ordersysteem” waarbij een aanvraag online kan worden geregistreerd. U ziet in één oogopslag wat de procedure en kosten zijn van uw aanvraag. Tevens ontvangt u een ordernummer waarmee u de status van de aanvraag kunt volgen.

Uw voordelen:

  • Complete dienstverlening
  • Gemak, snel en betrouwbaar
  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijk contact met onze professionals via mail, chat of telefoon
  • Online aanvragen en online volgen van de status van uw aanvraag
  • Eigen koeriersdienst

Diplomatieke post

Ambassades laten hun diplomatieke post door ons verzorgen. Reeds vele jaren hebben wij grote ervaring in de afhandeling van de diplomatieke post en vracht voor ministeries, ambassades, consulaten en andere Internationale organisaties wereldwijd. Voor meer informatie [email protected]

Professionele vertaalservice

Als extra service levert Ambassade Diensten/Embassy Services (beëdigde) vertalingen. We beschikken over een netwerk van gespecialiseerde beroepsvertalers voor wie kwaliteit en flexibiliteit centraal staat.

Omdat vertalingen vaak op een bepaald tijdstip klaar moeten zijn, is met ons altijd een deadline af te spreken. U kunt erop vertrouwen dat uw vertaalwerk stipt op tijd af is.