Visum China

Voor reizen naar China geldt altijd een visumplicht. Maak het u zelf gemakkelijk en regel uw visa aanvraag China via Embassy Services.
Wist u dat wij uw visum in twee werkdagen kunnen regelen? Klik rechts op de button ‘visa aanvragen’ China en selecteer tijdens het proces ‘spoed’.

Multiple aanvragen China

Het aanvragen van een visum voor China met meerdere inreizen (multiple entries) van 6 maanden is alleen mogelijk indien de aanvrager bewijs kan aanleveren van 3 Chinese in- en uitreisstempels in het paspoort én of er in de afgelopen 6 maanden drie keer eerder een single entry of double entry zakenvisum is afgegeven.

Voor een visum met meerdere inreizen met een geldigheidsduur van 1 jaar dient de aanvrager bewijs aan te leveren van minstens 3 Chinese in- en uitreisstempels én aan te kunnen tonen dat er in de afgelopen 12 maanden al eerder een multiple entry zakenvisum van 6 maanden of 1 jaar werd afgegeven.

Aanvullende informatie visumaanvraag

Aanvullende documenten
Wij ervaren dat de ambassade sporadisch aanvullende documenten vraagt. Let op onderstaande:
– Bent u meerdere malen in Turkije geweest? Dan dient u een brief aan de ambassade bij te voegen waarom u in Turkije bent geweest.
– Indien u een buitenlands paspoort heeft voeg dan een kopie van uw verzekeringspasje toe.

Geldigheid paspoort
Het paspoort dient ten minste 6 maanden geldig bij het inreizen te zijn.
Het paspoort dient tenminste 2 lege tegenover elkaar liggende pagina’s te bevatten.

Aanvraagformulier
U dient het formulier volledig in te vullen, indien een vraag niet van toepassing is vult u ‘n/a’ in.

Uitnodiging
Voor iedere zakelijke aanvraag is een uitnodiging van een Chinees bedrijf benodigd.
Als u de stappen volgt voor het aanvragen van het visum, treft u bij documenten de voorwaarden voor de uitnodiging, indien uw uitnodiging niet aan de eisen voldoet wordt uw aanvraag door de ambassade niet in behandeling genomen. Indien u een double of multiple entry aanvraagt dienen meerdere reisperiodes vermeld te worden in de brief (2 reisperiodes voor double en ten minste 4 beoogde reisperiodes voor een multiple entry).

Duur aanvraag: 4 werkdagen