Openingstijden

Onze afdeling Visa is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. I.v.m. de voorbereiding van alle visum aanvragen voor de diverse ambassades verzoeken wij u echter vriendelijk tussen 09:00 en 10:00 uur alleen in dringende gevallen te bellen. Voor noodgevallen zijn we overigens ook buiten kantooruren altijd bereikbaar.

Aanvragen visum

  • Wij kunnen alleen visa indienen voor Nederlandse paspoorten bij ambassades met een vestiging in Nederland en België. Buitenlandse paspoort graag informeren naar de mogelijkheden.
  • Wij kunnen helaas geen visa verzorgen voor buitenlanders die naar Nederland willen reizen en hebben hier ook geen informatie over beschikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met de Immigratie- en Naturalisatie Dienst (0900-1234561) of de Nederlandse ambassade in het betreffende land. Voor adressen zie www.minbuza.nl.
  • Aanvraagformulieren voor visa van alle landen kunt u downloaden via onze site. Op verzoek sturen wij ze toe. Door op het land van uw keuze te klikken, vindt u specifieke informatie over aanvraagbenodigdheden en de aanvraagformulieren van het betreffende land. Graag in het Engels invullen!
  • Behalve de ingevulde en ondertekende aanvraagformulieren, uw paspoort (graag zonder paspoorthoesje), pasfoto’s en aanvraagbenodigdheden, dient u nog ons opdrachtformulier in te vullen, te ondertekenen en mee te sturen.
  • Op deze website kunt u via Mijn orders de status van uw visumaanvraag volgen. U kunt zich hiervoor online registreren.
  • Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van uw account of het aanvragen van uw visum? Bekijk hier onze handleiding account aanmaken en visa aanvragen.

Paspoort informatie

  • Ambassades hebben voorwaarden omtrent de geldigheid van het paspoort en het aantal lege pagina’s die nog beschikbaar dienen te zijn. In het algemeen dient een paspoort tenminste 6 maanden geldig te zijn na verloopdatum van het visum en dienen er tenminste 2 lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zitten. Hier kunnen echter uitzonderingen op zijn
  • Indien u het paspoort met visumaanvraag aangetekend verstuurt, maak dan gebruik van ons postbusadres. Koeriersdiensten kunnen afleveren op ons bezoekadres
  • Wij bezorgen uw paspoort met visum op uw adres, bij de AVIA-balie op Schiphol (vertrekhal, ingang 2) of bij de balie van uw reisorganisatie. U kunt gebruik maken van onze eigen koeriersdienst. Het retourneren van het paspoort met aangetekende post is altijd op risico van de ontvanger

Tarieven visa service

Hier vindt u een overzicht van onze tarieven voor de afhandeling van de visumaanvragen.

Betalingen

Betalingen geschieden contant aan de balie van ons kantoor of per vooruitbetaling op onze bankrekening. U kunt ook pinnen of betalen met creditcard. Voor klanten die vaker van onze diensten gebruik maken, is betaling op basis van facturatie mogelijk. Per creditcard betalen, tenzij u een American Express Card heeft, kunt u bij ons betalen via het veilige Pay Per Link systeem, u hoeft dan geen gegevens aan ons te verstrekken maar krijgt van ons een betaallink toegestuurd. Heeft u een American Express Card dan kunt u het Creditcard Authorization form invullen en deze machtiging meesturen met de documenten. De kosten van uw visumaanvraag worden dan van uw creditcard afgeschreven. Wilt u achteraf met uw American Express Card betalen, dan vult u het formulier in en stuurt deze per fax (i.v.m. veiligheid niet per e-mail) naar 070 3468010. Voor creditcard betalingen geldt een toeslag van 5%.

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over de uitgebreide visum service van ons? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur op 070-346 4900. Voor het aanvragen van visa, kies optie 1. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: [email protected]