Gaat u op zakenreis naar landen met een visumplicht? Ambassade Diensten/Embassy Services geeft u graag vrijblijvend advies. Ook kunnen we uw visum aanvragen snel en betrouwbaar voor u uitvoeren.

Waarom uitbesteden aan ons?

Al meer dan 30 jaar bezoeken we dagelijks ambassades in Nederland en België. We hebben ruime ervaring met visum aanvragen voor toplanden als China, India, Rusland, Saoedi-Arabië en Nigeria. Maar we zijn ook uitstekend op de hoogte van de exacte procedures voor alle andere landen. Wij onderhouden goede contacten met alle ambassades en consulaten en controleren alle aanvraagdocumenten voordat we ze indienen zorgvuldig op fouten. Allemaal redenen waarom we u een snelle visum service kunnen garanderen en vertragingen weten te voorkomen.

Hoe gaat het in z’n werk?

U kunt alle visum aanvragen voor de landen die u gaat bezoeken downloaden op onze website. Onze betrouwbare koeriersdiensten halen uw reisdocumenten op. Wij staan voor u in de rij bij de desbetreffende ambassade om de visum aanvragen in te dienen. We halen uw paspoort met visum ook weer op en retourneren het naar elk gewenst adres: bij u thuis, op kantoor en zelfs bij de servicebalies op Schiphol.

Uitgebreide visum service

De visum service van Embassy Services behelst een heel pakket aan mogelijkheden en wordt steeds verder uitgebreid. Zo bieden wij u onder meer:

  • Een invulservice
  • Een veilige ophaalservice
  • Een ambassade registratie
  • Een pasfotoservice

In de fotostudio bij ons op kantoor kunt u pasfoto’s laten maken op Europees, Amerikaans/Indiaas en Australisch formaat. Ook kunnen we met onze paspoortscanner uw pasfoto in kleur uit de chip in uw paspoort halen of kunt u uw foto zelf maken volgens de landregels en naar ons mailen.

Meer weten over visum aanvragen?

Wilt u meer informatie over visum aanvragen en onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ons e-mailadres is: [email protected]

U kunt ons ook altijd bellen van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur op 070-346 4900. Voor visa gerelateerde vragen, kies optie 1.